Dave 3 - The Lost Levels | Online REMAKE


Ni loj e vjeter qe u kon Dangerous Dave 1. E programume dhe e dizajnume prej John Romero
Un e kom bo ket loje Remake, dmth veq dizajni osht i njejt po programimi edhe levelet jon tjera (gjithsejt 4 levele treja), dhe e kom titullu THE LOST LEVELS qe dmth NIVELET E HUMBURUA.

www.alb-games.com/dave3

Loja luhet online
po per me lujt ket loj duni me pas JAVA Sun Runtime.

Ku mundeni me download ktu
http://www.java.com/getjava

0 komente: