Sajt interesant: Omegle

Omegle eshte nje sherbim teresisht i ri, per te bere miq te ri. Kur e perdorni Omeglen, ai kap nje antar te rastit dhe ju lejon te beni chat me njeri tjetrin. Chatet jane komplet anonime, por prezentimet lejohen.

0 komente: