Program: Junior Web Browser

Pershkrimi:
Programi eshte shfletues i faqeve te internetit(Web Browser), i bazur ne Internet Explorer dhe eshte i pershtatshem per femije te moshes 5-13 vjec.

Aftesit e programit:
- Eshte Falas.
- Bllokon shumicen e madhe te faqeve me permbajtje pornografike, ilegale dhe te rrezikshme per kompjuterin. (vazhdimisht eshte ne rritje te bllokimit).
- Google eshte ndryshuar ne aspektet e kerkimit, dmth kerkon faqe qe i pershtaten me shume femijeve dhe pa permbajtje pornografike dhe ilegale.
- Kategori te ndryshme me web faqe te cilat ja rekomandojme ne. (vazhdimisht eshte ne rritje lista).
- Dizajn te pershtatshem per femijet.
- Auto-Update.
- Dhe shume shume gjera te tjera.

Testimet:
Sistemet Operative: XP
Internet Explorer: Te gjitha

Shkarkim:
Se shpejti per shkarkim.