Alb-Games.com END OF LIFE

Alb-Games.com , ishte nje projekt i nisur nga un, qellimi i tij ishte zhvillimi i lojrave nga Shqiptaret per Shqiptaret, gjithcka te ishte ne gjuhen shqipe dhe kulturen shqipe. Projektin e mirembanim Alket Rexhepi (un), Emrullah Rexhepi dhe Liburn Rashiti. Por pas 3 muajve ishim te zene me shkolle dhe obligime te tjera dhe e lame pas dore. Njera nder arsyet qe e lame mbas dore ishte sepse duhej shume pune per krijimin e nje loje, sado e thjesht qe ishte. Keshtu pas 3 diteve do te mbyllet web faqja. Lojrat mund ti gjeni ketu. Por ky nuk eshte fundit, Alb-Games do te kthehet me nje forme, emer dhe permbajtje te re pas nje kohe te pacaktuar.


RIP Alb-Games.com
13 Tetor 2008 - 13 Tetor 2009

0 komente: