Ubuntu 9.10 - Karmic Koala [29 Tetor 2009]


Ubuntu eshte sistem operativ i bazuar ne GNU/Linux i cili eshte perfekt per lap topa, desktopa dhe servera. Permban te gjitha programet qe ju duhen - nje web browser (Firefox, Opera etj.), OpenOffice (Programe te ngjajshme si Excel, Word, Power Point ejt.) Messenger etj. Ubuntu eshte 99.99% imun ndaj virusave,100% Falas dhe shume i lehte per ta perdorur.

Verzioni me i ri 9.10 me kodemer Karmic Koala do te jete i pranishem per shkarkim me 29 Tetor 2009 dhe mund ta shkarkoni ne www.ubuntu.com.
Ne qoftese keni nevoj per ndihme, pyetje apo dicka tjeter mund te ju drejtoheni forumit zyrtar per te gjithe Shqipetret ne http://shqip.ubuntuforums.org.

Screenshot:

0 komente:

Postoje ne: