Google, Yahoo ose Bing ? Cila ju pelqen me shume ?


Te gjithe e perdorim Google-n per kerkim por eshte e padrejt me i akuzu top makinat e kerkimit sic jane Bing edhe Yahoo e me perdor vetem ,Google.
Google mund te ket pamje te thjesht po sa ne vertet i permbush nevojat e juaja ?
Gjejeni ketu:

http://blindsearch.fejus.com/


Shkruani ndonje gje qe ju deshironi te e kerkoni dhe pastaj ne menyr te fshehte do te shfaqen rezultate nga tri makinat, ju votoni per njeren dhe shifni cila ju pershtet.

Prap se prap un e perdori Google, por www.twingine.com (web me 2 frames, njera Google tjetra Yahoo) per kerkime te gjerave qe nuk gjehen lehte.

0 komente: