Ubuntu Software Store

Ubuntu Software Store eshte nje aplikacion i cili ju mundeson qasjen ne mijra aplikacione qe jane te gjitha falas dhe shkarkohen, instalohen dhe vendosen ne kategorin perkatese ne meny vetem me 1 Klik. Ky aplikacion vjen bashk me instalimin e Ubuntus.
Shih Videon per me shume.

0 komente: