[Program] Vaktia e Ramazanit 2009

Selamu Alejkum !

Programmed by: ALKET REXHEPI (alketii.blogspot.com)
Background by: LIBURN RASHITI
Takvim by: BIK (www.bislame.com)
License: FREEWARE.

VAKTIA E RAMAZANIT - PER TERRITORIN E KOSOVES 2009

SHENIM:
Edhe pse autori i ketij programi eshte munduar qe sa me mir dhe sa me te pershtatshem te e beje programin,
ai nuk mban pergjegjsi per demet qe mund te shkaktoj programi.
Gjithashtu, autori nuk mban pergjegjsi per informatat e sakta te Vaktis,
ato jan marre me kujdes nga Takvimi i www.bislame.com, GABIMET JANE NJEREZORE dhe ju kerkojm falje per ndonje gabim.

AFTESIT E PROGRAMIT;

- Punon vetem gjat Ramazanit 2009.
- Tregon Kohet e Namazit dhe shenime tjera per ate dite (tekst).
- Kur te hyje ne ndonje Kohe te Namazit fillon Ezani (audio, online) dhe fusha perkatese gjelberohet. [ DREKA, IKINDIA, AKSHAMI, JACIA kurse per Namazin e Sabahut jo ]
- Gjat tere kohes reciton Sure nga Kur'ani Fisnik prej recituesit qe keni perzgjedhur (audio, online).
- Gjat tere kohes shfaq Ajete te rastesishme nga Kur'ani Fisnik (text, online).
- Mundesin per kontrollimin e zerit (WAV)
- Fullscreen ON/OFF

TESTUAR NE: WinXP sp2 (nuk do te thot qe nuk punon te tjerat por nuk e kam testuar)

DOWNLOAD / SHKARKO