Safe Links


Ky program u zhvillu per detektimin e linqeve (links) te demshem te cilat e bejne kompjuterin tone me te ngadalshem apo te infektuar. Cdo here kur te beni copy ndonje link te demshem programi e detekton dhe e largon. Programi behet update vazhdimisht ne menyre te qete dhe ju duhet te hapni vetem heren e pare, kurse ai pastaj hapet cdo her kur fillon Windows.

out of stock

 Pasi te e keni instalur dhe hapur programin, ne qoftese jeni kurioz per ta testuar at'her vetem kopjone kete link (por MOS E HAPNI)

http://lmageshack.org/img/imgtze.jpg

0 komente: